İYİ Partiden CHP’ye ziyaret

İYİ Parti Gerze İlçe Teşkilatı 26 Nisan 2018 Perşembe günü CHP Gerze İlçe Örgütüne ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Partiden CHP’ye ziyaret

İYİ Parti Gerze İlçe Teşkilatı, yapılacak erken seçim öncesinde CHP ve İYİ Partinin ittifak yapması, CHP Yönetiminin kararıyla İYİ Parti’nin seçimlere katılabilmesi amacıyla 15 milletvekilinin CHP’den İYİ Parti’ye geçmesi ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek için 26 Nisan 2018 Perşembe günü CHP Gerze İlçe Örgütüne ziyaret gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı İlknur Kara ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Yıldız, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit ve parti yönetimleri gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yapılan görüşmede iki parti arasında yapılan ittifaktan bahsedildi.

CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, “Her iki partinin bu duruşları tüm Türkiye’ye örnek oldu ve referandum sürecinden beri bir birliktelik var. CHP, 15 milletvekilini İYİ Parti’ye vererek, İYİ Parti’nin ve Meral Akşener’in seçime girmesinin önünü açtı. İYİ Parti’ye yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bizi hazırlıksız yakalamak isteyenler bunu başaramadı.’’ dedi. Cemal Yıldız ise iki partinin genel merkezleri tarafından alınan kararlar doğrultusunda yaptıkları ittifakın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi ve kendilerini ağırlayan CHP yönetimine teşekkür etti. Yıldız ‘’Biz merkez bir partiyiz. Atatürkçüyüz. Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Biz bu yoldan dönmeyeceğiz ‘’dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muazzez Köse
Muazzez Köse - 6 yıl Önce

Gerze chp teşkilatına bizi ağırladıkarı icinteşekür ediyorum
Ne mutlu Türküm diyene.
Türkiyem iyi olacak.

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

demokrasi katliamını, demokrasi kahramanlığı yaparak önledikleri ve tek adam diktasını cumhuriyet baltasıyla budadıkları için chp ye teşekkür ediyoruz... bu yapılan hamlenin ufak beyinlere telafuzunu yapmam gerekirse, cumhuriyet rejimi ilelebet payidar kalacaktır ve türkiye "benim" değil "bizim"dir. bizim olan bayrak için eşit ve adil bir yarış istiyoruz.

banner381
SIRADAKİ HABER