Onlar spora Tutkun…

Opet Petrolün Gerze Satış Temsilcisi Tutkunlar Petrol, Gerze Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinin spor faaliyetlerine sponsor oldu.

Onlar spora Tutkun…

   Tutkunlar Petrol, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gerze Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinin spor faaliyetlerine sponsor oldu. Tutkunlar Petrol sahibi ve Opet Petrol Gerze Satış Temsilcisi Kaan Tutkun, yaptığı basın açıklamasında; “Sosyal sorumluluk projelerimizde, 1963’den günümüze ticari hayatımızdan kaynaklanan ülkemize ve çevremizdeki kurumlara karşı olan sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz ve bundan sonra da bu çalışmalarımız her alanda devam edecektir.” dedi.

Gerze Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi sporcuları, yeni formalarıyla geçtikleri kameralar karşısında, Gerze’yi en iyi temsil edeceklerinin güveni içindeydiler.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz sütlü
yılmaz sütlü - 13 yıl Önce

gerze haberi okudum halk biraz eleştirmiş ve dedikodular okudum üzücü artık ne kadar dogru ne kadar yalan allah bilir ama gerçek olan birşey halka kendinizi sevdirmelisiniz onlar için birşeyler yapıp insanlarla güzel enpatiler kurmalısınız vedat bey bu yolları bırakıp kazancını hayır kurumlarında mesela kuran kursu cami yardımları kimsesiz fakir insanlar için harcamalarını yaparsa allah yolunda kazanıcagı paranın daha bereketli olucagına kanat getirmekdeyim

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

Ne demek okula yada eğitime yapılan işler harammı.. bu nasıl bir zihniyet büyük bir hayretle okudum yorumu. işte bu zihniyetteki kişiler yüzünden ilçemiz yada ülkemiz ilerleyemez.PES yani diyorum..

necmi yalın
necmi yalın - 13 yıl Önce

bu yüzden gelişemiyoruz diyen arkadaşım sol partiye oy vermisin adamlar kendilerine hayrı yok senden hizmetten bahsediyorsun hala bu adamlar senin gibi bagnaz düşünen adamlara hizmet veriyor hava limanı boyabat tüneli ve samsun tüneli bunlar senin oy verdin sol parti mi yaptırıyor bu dünyanın öbür tarafıda var o bagnazlık diye düşündün hayır ahirette sana dönücek sevap olarak döner arkadaşımız sahipsiz kimsesizlere yazmış kötümüz yazmış bagnazlıgı bence kendinde ara

mine ertaş
mine ertaş - 13 yıl Önce

egitime saglıga bu kadar emek veriliyor dogru söylüyorlar neden sag kulagınızı tersde tutup sol kulanızı tutuyorsunuz siz size pes dogrusu hala hizmet alabiliyorsunuz ama

öğrenci
öğrenci - 13 yıl Önce

öncelikle editöre şunu soruyorum spor hakkında haber çıkmış fotoğraf falan çekilmiş çok güzel. ama gerzeyi temsil eden şns anadolu lisesinin bulduğu sponsoru boşverin sinop birinciliğini alıyor siz bu birinciliği yazmıyorsunuz bile. lütfen bu konular üstünde de durun ayrıca yorumculara da sözüm var "hayır" konu başlığındakine yüklenmenizi anlıyamadım. asıl bağnazlık sevap konusunu sadece camiye kuran kursuna gösterendir. yha ilk ayet OKU olduğunu bilmiyecek kadar cahilminiz yada din düşmanımısınız . biraz akıllı olun . necmi bey ayrıcalı asıl yatırımlar size olduğu için yazık. zıt bi görüşü hemen sol partili diye laf söyleyen kişi aklı başında değildir. "bir insanın beyni bu kadar mı yıkanır" diye söylemek imkansız sizin gibilerin yorumlarını okuyunca

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

sol partiye oy vermedim ama senin gibileri gördükce sola oy veresim geliyor oda başka. bu faydalı bir hizmettir çocuklarımıza,okula yapılan bir hizmettir.takdir edileceğine bu şekilde kınanırsa ben sol görüşlü olabilirim(size göre).sizin gibi düşünen insanlar yüzünden sağ görüşlü biriyim dmeye utanır hale geldim zaten:(((

editör
editör - 13 yıl Önce

*Hakaret, küfür, kanıtlanamayacak iddia ve suç niteliği içeren yorumları yayınlayamıyoruz. Lütfen yazdıklarınızı bir kez daha okuyun, bazen tek bir sözcük bile o kadar emek verilen güzelim bir yorumun çöpe gitmesine neden olabiliyor.
*Lütfen başka yorumcularla didişmeyi değil, ilgili haber veya makaledeki fikirleri esas alınız. Israrla ve sürekli olarak başka yorumcularla uğraşanlarda kasıt aramaya başlıyoruz.
*Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harfle yazmayınız, bunları yayınlamıyoruz.
*Lütfen yorumunuzda “sıkıysa yayınlayın”, “erkekseniz yayınlarsınız” gibi editörlere meydan okuyan ibareler kullanmayın.

gerze dostu
gerze dostu - 13 yıl Önce

Okuyanlar sızın evlatlarınız nasıl bole bır hayır ısını sacma sapan konulara çekerek hakarete hatta iftiraya kadar vardırabılıyosunuz aklım almıyor.
Her yapılan işe hemen bır yorum yapıstırma gibi bir davranısınız var fakat sayın Gerzelıler sızde takdır etme gıbı bır davranıs ne zaman boy gösterıcek merak ıcındeyım.

banner381
SIRADAKİ HABER