Çakıroğlu Mevkii Isınıyor.

Anadolu Grubu'nun Gerze’de yapmak istediği termik santrale karşı yapılan eylem bugün farklıydı.

Çakıroğlu Mevkii Isınıyor.

  Anadolu Grubu'nun Gerze’de yapmak istediği termik santral kurma çalışmalarının bir parçası olan sondaj çalışmalarının yapılacağını bilgi alan çevreciler sabah saat 8.00 sıralarında YEGEP’in önünde toplanarak Termik santral kurulması düşünülen bölgeye hareket etti. Yaykıl Çakıroğlu mevkiinde Yaykıl halkıyla birleşerek ellerinde sopalarla sondaj yapacak ekipleri beklediler.

Saat 11.00 civarında YEGEP dönem sözcüsü Şengül Şahin basın açıklamasında bulundu, Açıklamasında aldıkları duyum çerçevesinde bölgede toplandıklarını fakat öğlen olduğunu bundan sonra gelmeyeceklerini belirtti. Şengül Şahin şirketin bu bölgede sondaj yapılması için 10 günlük bir sürenin olduğunu ve bu süreninde iznini aldıklarını biliyoruz. Bizler bugünkü gibi yarın, yarıdan sonrada bıkmadan usanmadan her gün buraya gelerek Yaykıl halkı, Sinop halkı ve çevrenin yardımlarıyla termik santral kurdurmamak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz dedi. 

































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZEDEKİ
GERZEDEKİ - 13 yıl Önce

gerzemizi korumak adına haklı mücadelenizde yanınızdayız,ama o elinizdeki sopalarla resmen gösteriş yapyosunuz,işi çığrından baya çıkardınız,gösteriş budalası oldunuz pes.saçmalığı bırakında adam gibi savunun davamızı...

sopalar
sopalar - 13 yıl Önce

yegep baskani, aynı boyda ,aynı agactan yapilmis sopalari milletin eline vermişsinn .. soruyorum size anadolu grubu topragini almis mii ?almiss insan topraginda gelip analiz yapar mi? yaparr ... eee sen ordakii herhangi bi kötü durumdaaa basina gelenn sorumlugu veya alacagin cezalarii seni ne agaların kurtarir ve de ne baskaninn biraz daha mantikli mücadele yolu bulsan sopalarla mi mücadele etceksinn bbuu yükün altindan kalkamazsin basina kötü bi sey geldigindee kimse yainnda olmaz bunu da unutmaa bu olayalrdan kim sorum lu olur yegep baskaniii ?????

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

saçmalık diye yazı yazan vatandaş gösteriş yapıyorsunuz diye yazacağına adam gibi gelde sende oradakilere katıl .

biber gazını yerken
biber gazını yerken - 13 yıl Önce

biber gazını kapalı ortamda sıkanlara da aynı hassasiyeti gösterdiniz mi? şimdi hak arayışında tüm unsurlarını vandallıkla hile ile çözmeye çalışan anadolu grubunu savunuryorsunuz. siyah giyen adamlarla tehditler savuran bir sermayeye karşı sopa yetmez ama elimizden gelen bu.....

ihtiyac
ihtiyac - 13 yıl Önce

hani ükemizde elektrik ihtiyaci yoktu..... şu günlerde irann gürcüstan ve bulgaristandan elektirik aliyoruzzz ... ayrica biber gazi diyen arkadas a da bi sey söylemek istiyorumm.. hak ararken bile hakları cignememek gerek boş kuuru laf yapmayin akilci ve mantiklı şeyler yazin ki yorumda okumaya degsin:))))

.............
............. - 13 yıl Önce

biber gazının sıkılmasının tek sebebi bizleri savunmak için 24 saat görev yapan polisimizesandelye atılması suretiyle burnunun kırılması.
böyle taşkınlık yapılırsa bunun hakkıda biber gazıdır.
hedef şaşırmayalım ben de orada bilgilenme hakkımı kullanmak sorular yöneltmek üzere oradaydım ancak kendini bilmezlerin taşkınlığı yüzünden bilgilenme hakkımızı da kullanamadık belki de bu şirkete yaradı.sopayla kavgayla küfürle iftirayla olmaz bu işler.
olursa da türk polisimiz gereğini yapar.
sevgiler.

Gökay Başcan
Gökay Başcan - 13 yıl Önce

Onlar köylünün suyunu toprağını elinden almak için devletin kolluk güçleriyle gelecek onlar köylünün Gerze halkının inadına istemiyoruz demesini dinlemeden köylünün toprağına girmeye çalışacak gerekirse kolluk güçler 3 mayıs'ta olduğu gibi biber gazından insanları bayıltacak gerekirse kamerayı eline alarak insanları fişleyecek bizler elimize köyümüzü savunmak için elimize sopa almışız çok mu ..

sondaj
sondaj - 13 yıl Önce

sondaja gerek kalmamış,ced raporu bitmis , ve hattaaa inşaata başlama tarihi bile öne alınmış .. gerzeye hayirli olsun ... bu nu da size duyumak istedim boşa beklemeyin sopalarla:)))) bundan sonra dogru kaynaklardan dogru bilgi edinin dee komik duruma düşmeyin :))))


banner381
SIRADAKİ HABER