Tiyatro festivalinde 2. perde

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivalinin ikincisi, 17–22 Kasım tarihleri arasında Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek.

Tiyatro festivalinde 2. perde

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birçok tiyatro grubunun ağırlanacağı festivale konuk ülke olarak Azerbaycan ve Gürcistan katılıyor.

Festivalde tüm gösterilerin ücretsiz sunulacağını söyleyen organizasyon yetkilileri, vatandaşların biletlerini belediye hizmet binasındaki “Halkla İlişkiler Bürosundan” temin edebileceklerini belirttiler.

17 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da açılışın yapılacağı festivalde, 18 Kasımda Samsun Amisos Tiyatrosu, 19 Kasımda Samsun Devlet ve Operası, 20 Kasımda Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 21 Kasımda Gürcistan Devlet Tiyatrosu, 22 Kasımda Azerbeycan Devlet Tiyatrosu sahne alacak.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeliyim.
Gerzeliyim. - 12 yıl Önce

TİYATRO FESTİVALİNİN 2. AKŞAMI,BU AKŞAM.SİZ DAHA 1. AKŞAMIN HABERLERİNİ VERMEDİNİZ.DÜN AKŞAM ORDA ARZ-I ENDAM EDİYORDUNUZ......
HA AKLIMA GELMİŞKEN...10 KASIM AKŞAMI GÖREMEDİM SİZİ.HABERCİLİĞE ARA MI VERMİŞTİNİZ YOKSA HABER YAPMAYA DEĞER BİR AKŞAM OLARAK GÖRMEDİNİZ Mİ 10 KASIM AKŞAMINI.YALNIZCA GERZE BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ÇIKACAĞI İÇİN Mİ YOKSA?DİKKATİMİ ÇEKTİ DE SLAYT GÖSTERİNİZDE DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNUN FOTOGRAFLARI YOKTU.TAMAMEN TESADÜF OLSA GEREK...
TARAFLI VE KİŞİSEL YAPILMAZ GAZETECİLİK.

banner381
SIRADAKİ HABER