Sizin tercihiniz, bizim gururumuz.

Gerzenin yerel sitesi olmasına rağmen, ulusal sitelerin tıklanma sayısına ulaşan gerzegundem.com ailesi olarak, tüm takipcilerimize teşekkür ederiz.

Sizin tercihiniz, bizim gururumuz.

 gerzegundem.com olarak bir yılımızı doldurmak üzereyiz. Bu süre içerisinde Gerze’nin yerel haberciliğinde bizi en üst sıraya yerleştiren sizlere teşekkür ediyoruz. Bizi en çok beğeni toplayan bir site haline getirmenizden duyduğumuz mutluluğu sizlerle paylaşmak istedik.

Gerze’nin gündemini, en canlı ve en doğru olarak size iletmeye başladığımız ilk günden bu güne hiç durmaksızın yenilikçi ve gündemi takip eden site olma yolunda ilerliyoruz. Elbette ki, siz değerli dostlarımızın bizimle olan birlikteliği de bu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerlememize yardımcı oluyor.

Sizin siteniz Gerze Gündem’i, Gerze’nin en yaşanabilir yer olma yolundaki çabalarına bir katkı sağlamak, Gerzelileri bir arada toplayıp, sıcak bir aile ortamında sıkıntıları paylaşarak çözüm yolları bulmak amacıyla kurduk. Dünyanın neresinde olursanız olun, kendinizi Gerze Ailesinin bir ferdi olarak hissediyorsanız, yüreğiniz Gerze için çarpıyorsa bizden ayrılmayın.

Olumlu, olumsuz bütün yorumlarınızın bizlerin attığı adımlara ışık tutacağını bilmenizi istiyoruz.

Bu arada yakında çıkaracağımız haftalık bir gazete ve 3 ayda bir çıkacak dergi ile sizlere daha yakın olacağız.

Ve en son yeniliğimiz GERZE GÜNDEM EMLAK

Gerze Gündem Emlak ile gayrimenkullerinizi en kısa sürede, dünyanın dört bir tarafına satacağız.

İşte bizim gurur kaynağımız, dünyanın her bir tarafındaki sizlerin tercihi istatistiklerimiz:






YORUM EKLE
YORUMLAR
YüceLGökmeN
YüceLGökmeN - 13 yıl Önce

öncelikle TBRKLERRR... sitenin çalışmaları, haberlere bakış açısı çok çok iyi. emeğinize ve elinize sağlık arkadaşlar.. daha sık ve daha detaylı, daha görsel yönü yüksek, daha çok ve sık resim-video içerikli haberler istiyoruz. Gerzemideki en küçük bir haber bile bizim için çok değerli oluyor.. başarılarınızın devamını dilerim..

nermin
nermin - 13 yıl Önce

Biz gurbetciler olarak gerek işyeri gerek evimizde bilgisayarımızı açtığımızda ilk olarak gerze gündemi takip ediyoruz, çünkü biz gurbetciler evimiz, vatanımız, sonunda döneceğimiz, dönmesekte cenazemizin geleceği ve o kutsal topraklarda gömüleceğiz onun için vatan toprağı olan olan Gerzemizin haberlerini daha detaylı yaparsanız mutlu olurum. Çalışmalarınızda başarılar diler inşallah ulusal bir site olursunuz. Niye demeyin gidişadınız onu gösteriyor!..

KORAY DERELİ
KORAY DERELİ - 13 yıl Önce

BİZ GERZEDE OLDUGUMUZ HALDE GERZEDEN HABERIMIZ OLMAZKEN BILMEDIKLERIMIZI DUYMADIKLARIMIZI BIZE AKTARDIGIN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜR EDIYORUM...BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIM MUSTAFA REİS..ALLAH YOLUNUAÇIK ETSİN.

banner381
SIRADAKİ HABER