Bu sahil yok olurken siz seyredeceksiniz.

Bedre’de yol geçiş güzergahı ölçümlere bakıldığında yine değiştiği görülmekte.

Bu sahil yok olurken siz seyredeceksiniz.
Karadeniz otoyolu yapılırken virajlar kalkacak, yollar kısalacak kazalar azalacak diye düşünenler artık dünya coğrafyasının nadide ve eşsiz sahilinin tarihe gömülmesini seyrediyor. Ama hem suskunuz, hem de artık yapılabilecek birşey kalmadı.
Yol çalışmalarında eşsiz doğa parçası karşısında En ucuz, en kısa yoldan yolu tamamlamak için doğanın en güzel yerlerine merhametsizce yok ediliyor.
Gerze çevresinde zaten sayısı az olan plajlardan biri daha asfaltın altına gömülüyor ve Gerze’de bir sahil daha yok oluyor. Bedre Dereyeri mevkiin de yazın halkın serinlemek için denize girdiği sahile artık uzaktan bakılabilecek.



Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 13 yıl Önce

zannediyorsam bedrede şimdiki denize girilen yeri değil hatta beldiyenin diktiği fidanlar bile duracak aksine yolu sahile doğru değilde değirmene doğru kara ya doğru genişletecekler yani şimdiki yolla bir farkı olmayacak şimdi nasıl yol geçiyorsa yapıldığı zamanda öle olacak ama daha modern zannediyorsaam böle olacak

Murat
Murat - 13 yıl Önce

Suskunluk yada sesli olmak ile alakası yok, nasıl belirlenmiş güzergahlar bazı kişilerin istedikleri doğrultusunda değiştirilebiliyorsa o kişilreden rica edin burayı da değiştirsinler. İstediğiniz gibi olsun.

yeter yeter
yeter yeter - 13 yıl Önce

yataryahu daha doymadınızmı biri yol güzergahı benzinlikten geçer,diğerinin lokantadan allahtan kormuyorlar.eyyy gerzeliler ey gerzenin kanaat önderleri,termik için ayaklandırdınız bizi düşman yaptınız termik istiyenlere ama bazı görünmeyenler şimdi görülüyor.bizleri kandırdınız ama allahı kandıramazsınız,Bu ah size yar olmaz

yaykıl efesi
yaykıl efesi - 13 yıl Önce

ağzına sağlık Murat, aynen dediğin gibi bazı kişiler yol güzergahını değiştirip onlarca evin yıkılmasına göz yumdular. Taki birinin menfaatine dokununca, doğal felaket olarak görülüyor.

Vatandaş
Vatandaş - 13 yıl Önce

Gerze'ye içme suyunu taşıyan boru hattı yapılacak yolun altında kalmasın diye deniz tarafına alınmadımı?şimdi sahil yok edilecek deniyor yol boru hattının üzerindenmi geçecek yani böyle saçmalık olurmu?Birde yol güzergahının nasıl değiştiğini Devletin resmi kurumlarından iyice öğrenin ondan sonra yorum yapalım .Güzerğahı birilerimi değiştirtmiş yoksa yapılan zemin etütlerinden soramı değişmiş?

serhat
serhat - 13 yıl Önce

yol istemeyen bittiği zaman kullanmasın kardeşim eski yolu kullansınlar madem o kadar rahatsızlar

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

Yol medeniyettir.Kimsenin yol yapımına karşı geleceğini sanmıyorum.
Ancak kocaman devlet yolunun kişiye özel olarak YAMULTURSANIZ bunun vebali ağır olur, yoldan her geçenden dua alama yerine küfür yiyeceklerini bilmeleri lazım. Gerzenin birazcık ilersini gören gözleri, etkili ve yetkili kişilerinin bu yamukluğu düzeltmesi gerekir

has gerzeli
has gerzeli - 13 yıl Önce

haydi yegepliler yol güzergahını değiştirin , ağalara beylere sözünüzü geçirin bakalım ne cevap alacaksınız.?????????

banner381
SIRADAKİ HABER