Fidanlar ağaca, ağaçlar sevgiye dönecek.

1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk festivaline Almanya’dan katılan öğrenciler fidan diktiler.

Fidanlar ağaca, ağaçlar sevgiye dönecek.
Gerze Belediyesinin çevre düzenlemesi kapsamında yaptığı parka, 18-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk festivaline Almanya’dan katılan öğrenciler anısına Delturco parkı adı verildi.
Parkta yapılan ağaç dikim törenine İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Delmenhorst kenti Hür Demokrat Parti İl Başkanı Tamer Sert de katıldı.
Şölen halinde geçen törende öğrenciler, diktikleri fidanlar büyüdükçe dostluklarımız da büyüyecek dediler.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2012, 11:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
anavatan
anavatan - 13 yıl Önce

memelet özlemiyle yanıp tutuşan bir avuç cocuk memeleketlerine gelmişler türk olduklarını en çok burada hissedecekleri anda malesef onlarıda siyasetin içine soktunuz onlar yabancı ülkelerde kendi kültürlerini en iyi bir şekilde temsil ediyorlar çok rahat olmasalarda o babalar işlerini bırakıp buraya çocuklarını getirdiler biraz daha memleket kültürü alsınlar diye bazı c.h.p li kardeşlerimiz o babalara a.k.p damgası vurdu ne olursa olsun herşeyden önce onlar adam gibi adam mutlaka bir fırsatını bulun ve onların misafiri olun hep biz derizya misafir perveriz diye gidinde bir öğrenin yada gidenlerden öğrenin bu atamızın dünya cocuklarına armağan ettiği bayramın ardından herkese mutluluklar dilerim saygılarımı sunarım..

banner381
SIRADAKİ HABER